ru ua

Режим роботи Пн-сб з 9:00 до 18:30 Нд з 9:00 до 18:30

Розгорнути навігацію
Записатися на прийом

В наших клініках стало доступним – стоматологічне лікування під мікроскопом.

ШАНОВНІ ПАЦІЄНТИ! В КЛІНІКАХ «СЛАЛЕН» І «ЮТА» ДОСТУПНА ЩЕ ОДНА ІНОВАЦІЙНА ПРОЦЕДУРА - ЛІКУВАННЯ ЗУБІВ ПІД МІКРОСКОПОМ!

Стоматологічний мікроскоп – це нова якість в світовій стоматології, про який повинен знати кожний, хто трепетно ставиться до свого здоров’я.

Один із засновників стоматологічної мікроскопії Гарі Кір сказав: «Вы зможете вилікувати тільки те, що зможете побачити». Це знаменита фраза точно відображає важливість появи мікроскопа в стоматології.

Ретельне обстеження є основою діагностичного процесу, створення і реалізації плану лікування. Саме операційний мікроскоп являє собою прекрасний інструмент діагностики, який дозволяє виявити ураження, невидимі неозброєним оком, він дозволяє лікарю працювати в техніці мінімальної інвазії – тобто максимально щадне по відношенню до здорових тканин зуба: «Мінімальна обробка під максимальним збільшенням».

Використання оптики дозволяє провести адгезивну фіксацію з великою точністю. Можливість ретельного обстеження границь препарування важлива для всіх реставраційних процедур, перевірка і їх корекція під контролем мікроскопа дозволяють підвищити їх точність, якість і в підсумку, термін придатності.

Мікроскоп необхідний для лікування складних кореневих каналів.

Тільки уявіть: діаметр каналу зуба вимірюється в мікронах, а це тисячні долі міліметра, канали зуба мають складну анатомічну будову і неозброєним оком, без спеціальної оптики, розглянути входи в них, пройти, обробити і якісно запломбувати нелегко, а порою і неможливо. Невиявлені кореневі канали залишаються необробленими й незапломбованими, що веде до підтримання осередку інфекції й передчасної втрати зуба.

Мікроскоп допомагає лікарю виявити входи в канали, якісно очистити й ретельно загерметизувати, що дозволяє зберегти зуб на довгі роки.

Мікроскоп незамінний при повторному лікуванні зубів, коли справа стосується розпломбування каналів. З його допомогою лікар-ендодонтист видаляє неспроможний пломбувальний матеріал, старі штифти й виявлені фрагменти стоматологічних файлів, зламаних і залишених у процесі попереднього лікування, максимально зберігаючи здорові тканини кореня.

Використання мікроскопа дозволяє на начальному етапі виявити перфорації, тріщини, при яких зуб далі лікувати не має сенсу. Це виключає проведення свідомо неефективних процедур і марні витрати пацієнтів.

Лікування зубів під мікроскопом триваліше, ніж традиційне лікування, так як при використанні сучасних технологій лікар має можливість побачити й обробити більше каналів, ретельніше провести постановку і ревізію реставрацій. Такі відповідальні процедури можуть бути виконані тільки високопрофесійними спеціалістами в області ендодонтії.

Весь процес лікування транслюється на монітор, що дозволяє спеціально підготовленому асистенту слідкувати за ходом роботи і оперативно виконувати вказівки лікаря. Використання мікроскопа відкриває нові можливості для проведення складних хірургічних операцій на слизовій ясен і якіснішій обробці зубів під коронки.

Використання мікроскопа сьогодні є невід’ємним фактором на шляху відповідності світовим стандартам якості у сучасній стоматології.

Переваги стоматології під мікроскопом:

  • безпека - при лікуванні з мікроскопом не будуть зачіпатися здорові тканини зуба;
  • якість - лікар бачить і обробляє кореневий канал по всій його довжині;
  • точність - діаметр канала зуба менше 1 мм, однак мікроскоп збільшує його зображення в 40 раз, дозволяючи помітити самі дрібні недоліки, а також додатково підсвічує робоче поле;
  • надійність – видно мікротріщини, дефекти старих пломб, карієс на самих ранніх стадіях розвитку (непомітний при звичайному огляді).

Ендодонтичне лікування кореневих каналів під мікроскопом забезпечує здійснення самих складних операцій з кореневими каналами, точність і висока якість лікування.

Дата: 20 жовтня 2017
×
Зворотній зв'язок

Запис на прийом

Мы используем основные и сторонние файлы cookie в целях повышения удобства пользования этим сайтом и получения информации о взаимодействии пользователей с его содержимым. Закрыв это сообщение, вы тем самым соглашаетесь с использованием нами файлов cookie.